Viden, udvikling og samvær
4930 MariboVælg område
Vis underviser

Underviser

Se I Programtekst
Ledige pladser

At leve i Fred

Ved spørgsmål ring til 24 85 57 04

En fortælle-koncert om at komme hjem.
Længes du også efter mere fred i dit liv? De fleste af os oplever ofte stress, frygt og overvældelse over endeløse to do-lister, børn, arbejde og ting, vi bør blive bedre til. Vi knokler hver dag for at nå frem. Frem til fred. Men det er som om, at jo mere vi knokler, jo længere rykker freden væk.
Sådan behøver det ikke at være.
Det er muligt at leve fra et fundament af fred. For 4 år siden tog Tomas og Pernille en radikal beslutning om at træde ud af det stressfyldte hamsterhjul, de levede i. De gav slip på alt- hus, arbejde, børnenes skole og de fleste af alle deres ting for at drage ud på en rejse med det ene formål: at lære at leve i fred. De fandt fred, men ikke hvor de troede den ville være. I denne fortælle-koncert deler Tomas og Pernille deres personlige rejse fra et liv begrænset af frygt til et liv baseret på fred og frihed. De vil dele rigt ud af de erfaringer, de gjorde sig på denne rejse, bl.a. den enkle og konkrete praksis, der er årsagen til, at de nu lever deres liv på et fundament af fred. Fortælle-koncerten består at lige dele fortælling og musik. Musikken består af Tomas´smukke "Naked Songs" der som en rød tråd forbinder fortælling og undervisning. Sangene berører universelle temaer, vi alle har tilfælles og tager os om bag dem, ind i nærvær, hvor vi kan erfare, at fred er vores essens, ubetinget og uberørt af livets evige omskiftelighed. Undervejs vil der være fælles praksis og mulighed for at stille spørgsmål.
Hvis dit hjerte længes efter at leve i fred, så kom og vær med!
Pernille og Tomas underviser i den direkte vej til fred - nondualitet. De danner par både privat og professionelt. Du kan læse mere om dem her: pernillezawadzka.dk & tomaszawadzki.dk

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 27-01-2020, kl. 19:00

Ugedag Mandag
Holdnr900-2001
Adresse Væksthuset
Sdr. Boulevard 15
4930 Maribo
Lokalestuen
Holdtimer3
Antal mødegange1
AfdelingAOF Lolland

Kursusdage

27-01-2020 Mandag 19:00  -  21:30

Faktaoplysning

Bemærk En fortælle-koncert om at komme hjem.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.