Viden, udvikling og samvær
4930 MariboVælg område
Vis underviser
Lene Skovmark
Ledige pladser

På vandring med livets perler

Ved spørgsmål ring til 24 85 57 04


På vandring med Livets Perler

Livets Perler er et armbånd, hvor perlerne rummer menneskelivets grund-erfaringer som smerte, glæde, sorg og håb og er en hjælp til at finde fodfæste, livsmod og sammenhæng i livet. Perlerne afspejler det mønster for åndelig og menneskelig modning og vækst, der findes i åndelig vejledning. Armbåndet kaldes også Kristus-kransen, og dens atten perler symboliserer Jesu vandring og vores erfaringer på livets og troens vej. Det er en vej mod at kende sig selv og finde Gud i alt. Stilheds-perlerne minder om at give plads til eftertænksomhed og at lade indre og dybe sandheder komme op til bevidstheden - uden brug af ord. Vi går gennem kransen sammen, der vil være oplæg, meditative øvelser med kransen og fælles refleksion.

Underviser: Lene Skovmark. Sygeplejerske, præst og åndelig vejleder.
Hun har arbejdet som sygeplejerske i Den Centralafrikanske Republik i otte år. Og som præst i Vestre Fængsel. Hun formidler den livsvisdom og åndelige praksis, der findes i kirkens spirituelle tradition.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 17-11-2018, kl. 10:00

Ugedag Lørdag
Holdnr535-1901
Adresse Pilgrimshuset
Klostergade 16
4930 Maribo
LokalePilgrimshuset
Holdtimer6
Antal mødegange1
AfdelingAOF Lolland

Kursusdage

17-11-2018 Lørdag 10:00  -  16:15

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.