Viden, udvikling og samvær
4930 MariboVælg område
Vis underviser

Underviser

Lærer
Ledige pladser

LYDHEALINGS-REJSE

Ved spørgsmål ring til 24 85 57 04

SHAMANISTISK LYDHEALINGS-REJSE

Forbered dig på en dyb indre rejse i et unikt lydunivers med bl.a. shamanistisk trommerejse, natur-instrumenter, overtonesang, klangmassage og intuitiv guitar og sang.

Tomas har en helt fantastisk ro og særlig shamanistisk kraft i sit væsen og stemme. Han kommer med sit store hjerte og sin smukke stemme og formidler alt det bedste til dig. Du skal blot lytte indad og være med det, der er i dig.

Lydende forplanter sig i bølger gennem væsken i kroppen og harmonisere kroppens celler. Dette frigiver energi, løsner spændinger og opløser stress. Lydhealingen arbejder blidt og nænsomt og kalder den healing og transformation ind, der er mest optimal for dig i øjeblikket. Så kom hvis du vil opleve at gå ind i et rum i dig, hvor du bliver mødt rent, åbent og kærligt.

PROGRAM
- tider er vejledende

Kl.18:30 Velkommen, aftenens program og evt. spørgsmål.

Kl.18:45 Lande-meditation og intention

Kl.19:30 Pause, hvor vi gør os klar til Lydrejsen

Kl.19:45 Tomas åbner "Sacret Space", - et ritual, der holder vores rejse hellig. Vi guides til det indre landskab, hvor Lydrejsen begynder.

Kl.21:10 Kort pause og bagefter Sharing, hvor alle der har lyst, har mulighed for at dele noget fra deres rejse.

Kl.21:30 Vi tager afsked

HUSK: Medbring gerne dit eget tæppe, dyne og pude til Lydrejsen. Vi har bløde yogamåtter som du kan ligge på.

Læs mere om Tomas på :

https://www.tomaszawadzki.dk/lydhealing/

"Jeg blev bevidst om en ubevidst søgen jeg har haft hele mit liv, som jeg nu kan give slip på. Står nu langt stærkere i mig selv med en enorm ro, glæde og klarhed.
Jeg fandt hjem til mig selv - igen! "
- Christina, 37 år

"Kære Tomas, jeg ønsker blot at takke dig for en virkelig god oplevelse i aftes. Tak for du lader din sjæl komme så smukt til udtryk med lyden og dine særlige evner til at skabe det du gør. Du giver SÅ meget på SÅ kort tid, det er helt særligt. Vibrationen føles stadig på celleplan i min krop og jeg ved at ´noget` er ændret. Den indsigt jeg fik var timet perfekt. Tak til dig og til alle, der gjorde dette møde muligt. Tak for du skinner dit lys. ?? " - Birgit

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 04-05-2020, kl. 18:30

Ugedag Mandag
Holdnr900-20011
Adresse Væksthuset
Sdr. Boulevard 15
4930 Maribo
Lokalestuen
Holdtimer6
Antal mødegange1
AfdelingAOF Lolland

Kursusdage

04-05-2020 Mandag 18:30  -  21:30

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.

Flere kurser