Viden, udvikling og samvær
4930 MariboVælg område

Coronavirus info

 


 

 

 


  

Vores kursisters og underviseres sikkerhed er vigtig, og derfor følger vi i AOF Lolland myndighedernes anbefalinger..

Vi opfordrer deltagere, der måtte være i tvivl om et kursus gennemføres eller om retningslinierne for et holds afvikling, til at tage kontakt.

”Vi er meget optagede af, at så mange som overhovedet muligt kan røre sig at komme ud og få kulturoplevelser, at folkeoplysningen fortsætter”.
Sådan sagde statsminister Mette Frederiksen den 23. oktober. Og sådan har vi det også i AOF Lolland

Du kan derfor fortsat gå til undervisning i AOF Lolland.  Vi er i fuld gang med at tilrettelægge vores aktiviteter, så vi kan overholde de nye retningslinjer. 

Forsamlingsforbud på 10 personer
Vi må fremover kun være 10 på vores hold - inklusiv underviseren. Vi arbejder derfor på at finde individuelle, kreative løsninger, så vi fortsat har et tilbud om undervisning til alle. Det lykkes dog kun, hvis deltagerne bakker op. Vi håber derfor, at du vil være forstående og fleksibel, hvis du bliver bedt om at møde på et andet tidspunkt, eller om at være en del af et delt hold, så du ikke møder helt de samme kursister, som du plejer. . 

Mundbind
Fra torsdag den 29. oktober er der krav om, at alle skal bære mundbind eller visir, når  man møder til undervisningen. Når man sidder ned og undervisningen er i gang, må man tage mundbindet af, og når undervisningen er slut, skal man huske at tage det på igen.

Særligt til bevægelsesholdene: Man skal have mundbind på, når man er i omklædningsrummet indtil man er omklædt og klar til at modtage undervisning. Man skal også huske at tage mundbind på, når man forlader omklædningsrummet på vej hjem efter undervisningen.

De nye retningslinjer om mundbind er nye for os alle sammen, og er du i tvivl om noget, så spørg din underviser på stedet. Du skal selv medbringe mundbind.

Fællesskab
Det er vigtigt, at vi er fælles om at sikre, at alle kan være trygge ved aftenskolens undervisning. Ud over de mindre hold og kravet om mundbind fortsætter vi naturligvis med de sikkerhedsforanstaltninger, vi allerede har indført.

  1. Vask dine hænder tit eller brug håndsprit
  2. Host eller nys i dit ærme – ikke dine hænder
  3. Undgå håndtryk, kindkys og kram – begræns den fysiske kontakt, Hold afstand.
  4. Vær opmærksom, når du er på steder med tæt kontakt til mange mennesker.

Når du deltager i vores aktiviteter, opfordrer vi dig til at passe på dig selv og andre ved at tage hensyn og udvise fornuftig adfærd.

Vi beder dig også om at følge sundhedsmyndighedernes generelle retningslinjer og blive hjemme indtil 48 timer efter du har oplevet symptomer som feber, hoste, vejrtrækningsbesvær, muskelsmerter, hovedpine og ondt i halsen. Hvis en person i dit hjem er konstateret smittet med COVID-19, beder vi dig også om at blive hjemme indtil 48 timer efter personen har haft symptomer.

Læs mere om COVID-19 og de seneste oplysninger fra myndighederne her: coronasmitte.dk