Viden, udvikling og samvær
4930 MariboVælg område

Coronavirus info

Vigtig info

AOF Lolland aflyser/udsætter alle aktiviteter, uanset type, til og med foreløbigt søndag den 28. februar 2021.


 

 

 


  

 

Vigtig info

AOF Lolland aflyser/udsætter alle aktiviteter, uanset type, til og med foreløbigt søndag den 28. februar 2021.

Du skal derfor ikke møde op til undervisning eller andre aktiviteter i denne periode. De mødegange, som er omfattet af nedlukningen, bliver aflyst eller udsat og forsøges afholdt på et senere tidspunkt. 

Det er desværre heller ikke muligt at omlægge undervisningen til online-undervisning i denne periode, hvor vi er lukket ned.

Opstart

Vi forventer at kunne afholde aktiviteter igen fra og med mandag den 1 Marts 2021. I tilfælde af yderligere aflysninger eller restriktioner vil alle berørte kursister få besked.

Vores kursisters og underviseres sikkerhed er vigtig og derfor følger vi i AOF Lolland myndighedernes anbefalinger..

Vi afvente udviklingen og ser om der bliver forlængelse af retningslinierne, hvis retningslinierne fortsættes ud over 28/2 2021 vil berørte tilmeldte blive kontaktet direkte.

Vi opfordrer deltagere, der måtte være i tvivl om et kursus gennemføres eller om retningslinierne for et holds afvikling, til at tage kontakt.

Forsamlingsforbud er stadig gældene i 2021

pt. er der ændret til max 5
 

Mundbind
Fra torsdag den 29. oktober 2020 er der krav om, at alle skal bære mundbind eller visir, når  man møder til undervisningen. Når man sidder ned og undervisningen er i gang, må man tage mundbindet af, og når undervisningen er slut, skal man huske at tage det på igen.

Særligt til bevægelsesholdene: Man skal have mundbind på, når man er i omklædningsrummet indtil man er omklædt og klar til at modtage undervisning. Man skal også huske at tage mundbind på, når man forlader omklædningsrummet på vej hjem efter undervisningen.

De nye retningslinjer om mundbind er nye for os alle sammen, og er du i tvivl om noget, så spørg din underviser på stedet. Du skal selv medbringe mundbind.

Fællesskab
Det er vigtigt, at vi er fælles om at sikre, at alle kan være trygge ved aftenskolens undervisning. Ud over de mindre hold og kravet om mundbind fortsætter vi naturligvis med de sikkerhedsforanstaltninger, vi allerede har indført.

  1. Vask dine hænder tit eller brug håndsprit
  2. Host eller nys i dit ærme – ikke dine hænder
  3. Undgå håndtryk, kindkys og kram – begræns den fysiske kontakt, Hold afstand min. 2 m.
  4. Vær opmærksom, når du er på steder med tæt kontakt til mange mennesker.

Når du deltager i vores aktiviteter, opfordrer vi dig til at passe på dig selv og andre ved at tage hensyn og udvise fornuftig adfærd.

Vi beder dig også om at følge sundhedsmyndighedernes generelle retningslinjer og blive hjemme indtil 48 timer efter du har oplevet symptomer som feber, hoste, vejrtrækningsbesvær, muskelsmerter, hovedpine og ondt i halsen. Hvis en person i dit hjem er konstateret smittet med COVID-19, beder vi dig også om at blive hjemme indtil 48 timer efter personen har haft symptomer.

Læs mere om COVID-19 og de seneste oplysninger fra myndighederne her: coronasmitte.dk